Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

AEPV

Documental sobre la revista Saó
Amb motiu de la celebració del número 400 de la revista Saó, persones rellevants de la política, la cultura i la societat valenciana analitzen el paper que ha jugat la publicació.

Aquest video ha estat elaborat per Daniel Olmo.

Per a més informació: www.saoedicions.com
#Gràciesprofes, una campanya de Bromera
#gràciesprofes una campanya per a reivindicar la tasca imprescindible del professorat. Amb el títol #gràciesprofes, l’editorial ha fet un audiovisual amb diferents testimonis amb l’objectiu de contribuir a fer que la societat conega el treball que es fa cada dia a les aules en favor de la dignificació del valencià.
D’aquesta manera, Bromera vol ajudar a aconseguir que els valencians valoren la tasca crucial que es du a terme des dels centres d’ensenyament per afavorir la normalització i l’ús del valencià. Habitualment absents dels mitjans de comunicació, i perjudicats per les retallades que ha patit l’educació, reconéixer aquest treball esdevé més rellevant que mai.
Entrevista a Gonçal López-Pampló - Bromera
Entrevista a Gonçal López-Pampló - Director literari de Bromera. Núvol, el digital de cultura https://www.youtube.com/channel/UC1W7gMVWgAQHNW4vjFJWXDA
Lliurament de Premis 3a Plaça del Llibre
Lliurament dels guardons a Jaume Cabré i a Escola Valenciana. "Irrupció poètica", amb Isabel Garcia Canet, Anna Gual, Àngels Moreno i Éncar Reig.
La Generalitat presenta el Pla Valencià de Foment
Presentació de Ximo Puig en la Biblioteca Pública de València, del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura amb el lema «Llegim, llegim, llegim», encarregat per la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport a la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL), que compta amb representants dels editors, els llibrers i els il·lustradors.
Presentación Informe 2017. Lectura en España
Se ha presentado en la Biblioteca Nacional el informe La lectura en España 2017 encargado por la Federación de Gremios de Editores de España (FGEE). Ana Santos, directora de la BNE, ha presentado el acto en el que han intervenido José Antonio Millán, coordinador del informe; Antonio Mª de Ávila, director ejecutivo de la FGEE; Daniel Fernández, presidente de la FGEE y Fernando Benzo, secretario de Estado de Cultura.

El texto analiza en qué situación se encuentra la lectura en nuestro país, así como aquellos elementos que están influyendo en el desarrollo de los procesos lectores, como la producción de títulos o su difusión y promoción. Se trata del tercer informe encargado por la federación, tras los publicados en 2002 y en 2008.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua Opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0