Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Activitats

Entre les moltes activitats que ha promogut destaquen:

 

• Encontres d’editors: Jornades formatives i d’intercanvi que es convoquen anualment i que suposen el moment més intens de la vida associativa. A través de conferències, xerrades i taules rodones, i al llarg dels anys, s’han tractat temes relacionats amb el món de l’edició.

 

• Fires i congressos: La presència col·lectiva en fires ha estat una de les activitats destacades de l’Associació. Ha participat en certàmens de tot tipus: professionals i comercials, locals, estatals i internacionals. Cal destacar l’assistència anual a les Fires del Llibre de Castelló, València i Alacant, a la Fira Internacional del Llibre LIBER i la participació a la Fiera del Libro per Ragazzi de Bolonya (Itàlia). També ja s'ha consolidat la presència a la Frankfurter Buchemesse i a la Feria Internacional de Libro FIL de Guadalajara (Mèxic). Igualment destacada és l’assistència a congressos d’editors.

 

• Concursos i premis: Molts són els premis i concursos literaris als quals donem suport des de l’AEPV. Però d’entre tots cal destacar el Premi Sambori per tal de promoure i difondre l’ús literari del valencià dins l’àmbit de la creació entre els escolars valencians.

  

• Pla de Formació Editorial: totalment finançat per l’INEM i el Fons Social Europeu, destinat a tots/es els/les treballadors/es del sector que vulguen millorar la seua formació, l’Associació en col·laboració amb Forpax Centre de Formació organitza plans de formació per als empleats de les editorials associades. Aquests cursos, que atenen la millora contínua en el sector d’arts gràfiques, estan basats en metodologies merament pràctiques, aportant manuals de suport educatiu i eines útils per a la seua posterior implementació en el lloc de treball.

 

 • IV Congreso de Editores: del 27 al 29 de juny de 2002 al Museu de les Ciències “Príncipe Felipe” de València organitzà, com a gremi amfitrió, el IV Congreso de Editores de la Federación de Gremios de Editores de España.  

 

• Portal d’Editors: aquest projecte de la societat de la informació que l’Associació està impulsant amb ajudes de la Unió Europea, de l’IMPIVA i de la Conselleria de Cultura neix amb tres objectius inicials:

· La creació d’una seu virtual que canalitze la informació i la comunicació entre l’associació i els editors, i també entre els editors mateix.

· Afavorir la presència corporativa a la xarxa de totes les editorials associades.

· Garantir la connectabilitat de banda ampla a tots els usuaris associats.

 

 

Total pàgines: 1
PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0