Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Activitats

Entre les moltes activitats que ha promogut destaquen:

 

• Encontres d’editors: Jornades formatives i d’intercanvi que es convoquen anualment i que suposen el moment més intens de la vida associativa. A través de conferències, xerrades i taules rodones, i al llarg dels anys, s’han tractat temes relacionats amb el món de l’edició.

 

• Fires i congressos: La presència col·lectiva en fires ha estat una de les activitats destacades de l’Associació. Ha participat en certàmens de tot tipus: professionals i comercials, locals, estatals i internacionals. Cal destacar l’assistència anual a les Fires del Llibre de Castelló, València i Alacant, a la Fira Internacional del Llibre LIBER i la participació a la Fiera del Libro per Ragazzi de Bolonya (Itàlia). 

 

• Concursos i premis: Molts són els premis i concursos literaris als quals donem suport des de l’AEPV. Però d’entre tots cal destacar el Premi Sambori per tal de promoure i difondre l’ús literari del valencià dins l’àmbit de la creació entre els escolars valencians.

  

• PUBCOOP: una colaboración entre la Asociación Valenciana de Editores (AEPV) de España, la Asociación de Editores de Lituania (LLA) y la Asociación de Editores de Rumania (AER) en el Programa Europa Creativa.

 

 

 

Total pàgines: 1
PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0