Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Activitats

Entre les moltes activitats que ha promogut destaquen:

 

• Encontres d’editors: Jornades formatives i d’intercanvi que es convoquen anualment i que suposen el moment més intens de la vida associativa. A través de conferències, xerrades i taules rodones, i al llarg dels anys, s’han tractat temes relacionats amb el món de l’edició.

 

• Fires i congressos: La presència col·lectiva en fires ha estat una de les activitats destacades de l’Associació. Ha participat en certàmens de tot tipus: professionals i comercials, locals, estatals i internacionals. Cal destacar l’assistència anual a les Fires del Llibre de Castelló, València i Alacant, a la Fira Internacional del Llibre LIBER i la participació a la Fiera del Libro per Ragazzi de Bolonya (Itàlia). 

 

• Concursos i premis: Molts són els premis i concursos literaris als quals donem suport des de l’AEPV. Però d’entre tots cal destacar el Premi Sambori per tal de promoure i difondre l’ús literari del valencià dins l’àmbit de la creació entre els escolars valencians.

  

• PUBCOOP: una colaboración entre la Asociación Valenciana de Editores (AEPV) de España, la Asociación de Editores de Lituania (LLA) y la Asociación de Editores de Rumania (AER) en el Programa Europa Creativa.

 

 

 

Total pàgines: 1
PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0