Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Documentació

XIII Encontre d'Editors a Benicarló 2018

AEPV
Consulte-ne els documents adjunts

La Fira Internacional del llibre Frankfurt (Frankfuerter Buchmesse) i les noves estratègies de promoció editorial per a la literatura infantil i juvenil han sigut els principals continguts del 13é Encontre d’Editors, que s’ha celebrat a Benicarló, al Baix Maestrat, del 12 al 13 de juliol.

Els webs d'AEPV: memòria de 2017

AEPV
La presència de l’AEPV a la xarxa està definida per quatre portals web:


PORTAL D’EDITORS (+ INTRANET ASSOCIATS),
VALENCIAN BOOKS,
el web d’audiovisuals ESCRIPTORS VALENCIANS TV
i LITERARY MARKET.


En adjunt us en presentem la memòria de 2017.

Memòria 2017: participació a la 35a Setmana del Llibre Català

AEPV
La Setmana del Llibre en català és una mostra que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català, de les llibreries actives i de les revistes, donant visibilitat al llibre i a les publicacions periòdiques en català.

Memòria 2017: projecte PUBCOOP

AEPV
El projecte «Estratègies per a la preservació de la cultura escrita europea a través de la cooperació entre editorials en llengües minoritàries (PUBCOOP)» és un projecte de cooperació finançat pel Programa Europa Creativa. Compta, a més, amb el finançament de la Generalitat Valenciana i del Consell de Cultura de Lituània.

Altra Documentació

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0