Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Documentació

XII Encontre Editors a Montanejos 2017

AEPV
Ajuntem documentació de les distintes intervencions que van tindre lloc al llarg del XII Encontre d'Editors a Montanejos: 

Llibre en paper i en digital, 2×1
Josep Mas i Fernando San Martín
BTwinBooks ha desenvolupat una tecnologia que gestiona la identitat única d’objectes físics.

La lectura en España: Informe 2017

FGEE
L'any 2002, la Federación de Gremios de Editores de España va impulsar l'elaboració d'un Informe sobre la lectura en el nostre país que va tenir una nova versió en 2008, també coordinada per José Antonio Millán.

Ara, i amb el mateix coordinador, presentem un tercer informe que és, en part, el paisatge després de la batalla de la duríssima crisi econòmica i social que hem patit en aquests últims anys.

Anuario de Estadísticas Culturales 2016

FGEE
Aquesta 12 edició de l'Anuari d'Estadístiques Culturals arreplega una selecció dels resultats més rellevants de l'àmbit cultural, elaborada a partir de les múltiples fonts disponibles. S'inclouen en aquesta ocasió els principals indicadors del quinquenni 2011-2015. La finalitat d'aquest treball, de periodicitat anual, és proporcionar una eina útil per a un coneixement objectiu de la situació de la cultura a Espanya.

Panoràmica de l'edició espanyola de llibres 2015. Anàlisi sectorial del llibre

MECD
Estudi sobre el sector del llibre a Espanya, indispensable per a analitzar i valorar la producció editorial i conèixer l'evolució de les tendències d'aquesta important indústria cultural. Es realitza a partir de les dades proporcionades pels editors a l'Agència de l'ISBN.

Aquesta nova edició de 2015 inclou una novetat: ja no es comptabilitzen les reimpressions que, fins ara, s'estaven incorporant en l'anàlisi de la producció editorial global.

Altra Documentació

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0