Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

"Aproximación al estado del arte tecnológico del sector editorial en Amèrica Latina"

CERLALC

Desde CERLALC, decidiren a finals de 2007, abordar el sectror editorial a mitjà i llarg termini, tenint en compte els canvis que la societat de la informació introdueix en la vida qüotidiana dels ciutadans d'Amèrica Llatina. En aquest sentit, es va acordar realitzar un estudi de prospectiva de la cadena de producció i accés al llibre i, amb aquesta finalitat no sols s'ha continuat amb els diagnòstics regionals de la producció i comerç del llibre que venia realitzant CERLALC, sinò també abordar estudis sobre altres aspectes del sistema.

El següent document ha estat elaborat per per la Subdirección del Libro y Desarrollo de CERLALC, com un instrument per al projecte "Estudio prospectivo del sector editorial en América Latina 2020", desenvolupat junt al conveni Andrés Bello.

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0