Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

BALANDRA EDICIONS

ÀFRICA RAMÍREZ OLMOS
963773970
balandra@balandraedicions.com
https://www.facebook.com/Balandra-Edicions-1432976407006363/timeline

BALANDRA EDICIONS

Balandra Edicions és un segell jove que va més enllà de l¹edició de llibres per esdevenir un projecte cultural que pretén teixir identitat col·lectiva i enriquir, ampliar i enfortir l'àmbit literari al nostre País. Naix amb un doble objectiu en primer lloc publicar llibres de literatura contemporània principalment d'escriptors i escriptores de la nostra àrea lingüística, tant consagrats com novells, i també donar cabuda a una selecció de títols interessants produïts en altres llengua amb l¹objectiu de posar a l'abast de lectors i lectores la realitat literària de la resta de l¹Estat espanyol. El segon dels seus objectius és donar cabuda a llibres produïts per persones i col·lectius que mostren aspectes interessants de la nostra cultura.

El nostre catàleg s'inicia amb dos col·leccions. Una de narrativa contemporània «Literatures» i un altra de pensament «Intervencions».

Amunt TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0