Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Comerç Exterior del Llibre a Espanya 2009

FEDECALI

La Federació Espanyola de Càmeres del Llibre (FEDECALI), que agrupa a les tres Càmeres del Llibre que existeixen en el nostre país: Madrid, Catalunya i Euskadi, que al seu torn integren a editors, llibreters, distribuïdors i gràfics exportadors, ve elaborant, des de fa disset anys, les estadístiques de Comerç Exterior del Llibre, les quals permeten a les autoritats i als diversos agents del Sector del Llibre un coneixement detallat de la nostra activitat exportadora.

Presentem ací les xifres corresponents a l'exercici econòmic 2009. Com no podia ser d'una altra manera, la crisi econòmica mundial ha repercutit negativament, i de forma molt acusada, en l'exportació del llibre, de tal forma que el descens d'activitat exportadora s'ha manifestat en tots els mercats, amb una major incidència en la Unió Europea i, específicament, en la venda de “Fascicles i material de quiosc”.

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0