Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Comerç Exterior del llibre a Espanya 2006.

La Federación Española de Cámaras del Libro (FEDECALI), que agrupa les tres Cambres del Llibre existents (Catalunya, Madrid i Euskadi)  ha elaborat el Estudi de Comerç Exterior del Llibre 2006.

Aquest estudi estadístic, que ve publicant-se des de fa 15 anys, preten aportar uns coneixements detallats de l'exportació i l'importació en el món del llibre i ser un ferramenta útil per als agents del sector. És resultat de l'informació obtinguda a partir de la documentació presentada en les tres Cambres del Llibre, així com les dades facilitades pre la FGEE (Federación de Gremios de Editores de España) i AGRAEL (Asociación de Gráficos Exportadores y Productores de Libros).

En el present estudi, a més, s'ha actualitzat la classificació per materies per tal d'adeqüar-la a l'utilitzada actualment en l'Estudi de Comerç Interior del Llibre publicat per la FGEE.

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0