Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Documentació

Informe de comerç interior italià

Hem rebut, de l'Associació Italiana d'Editors, l'estudi que us adjunte equivalent al nostre de comerç interior i que us resumisc. El document el teniu en italià.

(Rapporta sullo stato dell'editorial in Italia 2017)

 


La situació econòmica general presenta una lleugera milloria, després de la severa crisi que hem patit tots.
La producció de títols s'incrementa un 0,6%, i assoleix la xifra de 62.573 (tampoc ens en diferenciem molt).
L'increment l'any 2016 va ser homogeni.

Traducció literària espanyola a Regne Unit 2016

FGEE
Adjunt trobareu un informe sobre la traducció literària espanyola al Regne Unit el 2016, realitzat per l'Oficina Econòmica i Comercial de l'Ambaixada d'Espanya a Londres.

Estudi de mercat del llibre infantil i juvenil en EUA-Miami

FGEE
Adjuntem un informe sobre el mercat del llibre infantil, juvenil i material d'instrucció a EUA d'abril de 2017, elaborat per l'Oficina Econòmica i Comercial de l'Ambaixada d'Espanya a Miami, que s'ha realitzat com a suport tècnic a la Missió Comercial que s'ha fet en eixa ciutat.

L'informe, una mica complex de llegir perquè frega permanentment el mercat del llibre infantil i juvenil amb el de text, llança interessant informació sobre tots dos mercats, que són diferents.

El mercat del sector editorial a República Dominicana. Desembre 2016

Adjuntem un informe, de desembre de 2016, sobre el mercat del sector editorial a República Dominicana 

L'informe es presenta amb l'estructura habitual d'aquest tipus de documents; no obstant açò, a més de la informació pràctica que sempre s'inclou aquest té dos epígrafs nous, un dedicat al mercat informal, mercat que classifica de segona mà i que mou al voltant de 6 milions d'euros i que afecta tant als llibres escolars com als llibres d'oci i un altre sobre els llibres electrònic

Altra Documentació

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0