Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Comerç Interior del Llibre a Espanya 2010

FGEE

La Federación de Gremios de Editores de España, presenta l'Estudi de Comerç Interior del Llibre de l'any 2010, la vintè segona edició amb les dades arreplegades per les editorials que han contestat als items que se'ls han plantejat, havent refinat la metodologia emprada en anys anteriors.

L'Estudi de Comerç Interior del Llibre de 2010, llança unes dades negatives, puix que representen una caiguda de la facturació del 7%. No obstant açò, hi ha una dada positiva, l'augment de venda per la gestió de les editorials per drets d'autor.

Quant a la dada de caiguda de vendes, hem de tenir present la disminució de recursos de les biblioteques públiques —que representa un 42 % menys en relació a l'any anterior—, la restricció del consum —que ha provocat la caiguda de vendes en llibreries—, les agressions al llibre de text per les diverses CCAA a Espanya, que amb 17 models diferents; amb l'incompliment de renovació de llibres; la mal anomenada gratuïtat; la mal enfocada i no planificada digitalització de les aules, ha fet mossa en el compte de resultats de les editorials a Espanya.

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0