Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Comerç Interior del Llibre a Espanya 2011

FGEE

La Federació de Gremis d'Editors d'Espanya ve consolidant, de manera sistemàtica, l'estudi sobre l'evolució del comerç interior del sector editorial. L'estudi que presentem ací de la nostra activitat l'any natural 2011 constitueix el número vint-i-tres d'una ininterrompuda sèrie.

Les dades sistematitzades en aquest estudi procedeixen de la informació que les pròpies editorials han proporcionat a partir d'uns requeriments l'esquema bàsic dels quals és similar al d'anys anteriors. Enguany s'ha fet un esforç per a afegir el màxim d'informació per gremis i per llengua d'edició, anticipant el que serà en posterior estudi d'àmbit autonòmic, cosa que el converteix en un instrument indispensable per a l'anàlisi del mercat del llibre.

La dada de la caiguda de la nostra facturació d'un 4,1% pel que fa a l'any 2010 significa que des de l'any 2008 el sector editorial ha disminuït la seua facturació en més d'un 16%. Estem, doncs, davant un sector que de manera gradual segueix marcant una tendència a la baixa quant a l'evolució de la seua facturació. Els sectors més afectats són la literatura d'adults, el llibre Científic Tècnic i Universitari i de Coneixement i les Ciències Socials. Els sectors de Literatura Infantil i de materials educatius mantenen comportaments una mica més estables.

El llibre digital, encara que presenta un creixement del 41%, representa només el 2,5% de tota la nostra facturació malgrat l'enorme creixement que s'ha produït en l'oferta de títols per part dels editors. És un sector que no està, de moment, constituint un element significatiu d'activitat i de facturació.

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0