Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Comerç Interior del Llibre a Espanya 2013

FGEE

La Federació de Gremis d'Editors d'Espanya presenta en aquest informe l'Estudi de Comerç Interior del Llibre a Espanya que ha sigut elaborat per l'empresa Connecta Research & Consulting.

Les dades de l'informe, obtingudes a través d'una explotació sistemàtica dels qüestionaris enviats per les editorials, detallen:

- La xifra global de facturació per vendes de llibres en el comerç interior així com aquelles variables referides a l'oferta de llibres i a la seua comercialització. Encara que hi ha una part de l'edició privada que queda fora de l'estudi, les projeccions sobre les editorials no agremiadas i sobre l'edició institucional mostren que l'estudi representa una quantitat igual o superior al 90%.

- L'ocupació del sector, la distribució geogràfica de la producció i de la distribució de
llibres, la llengua d'edició, l'edició en format de butxaca i en nous suports, el preu dels llibres segons les matèries, els canals de comercialització i la quantitat per drets d'autor. Dins de les dades obtingudes s'inclou un capítol sobre l'edició i facturació de llibres en format digital.

* En aquesta Secretaria Tècnica tenim exemplars d'aquest estudi en paper, i els editors que ho desitgen poden passar a replegar-los per la nostra seu: C/Martínez Cubells núm. 6, 1-1ª, de dilluns a divendres en horari de 8:00h a 15:00h


Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0