Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Comerç Interior del Llibre a la Comunitat Valenciana 2005

La Direcció General del llibre i Biblioteques de la Conselleria de Cultura, Educació o Esport presenta en aquest informe l'Estudi de Comerç Interior del Llibre a la Comunitat Valenciana que ha estat elaborat per l'empresa PRECISA RESEARCH.

 

Aquesta edició de l'estudi, les dades del qual corresponen a l'exercici econòmic del sector editorial privat d'aquesta Comunitat l'any 2005 és el cinquè que s'elabora del Comerç Interior del Llibre en aquesta Comunitat. Les dades obtingudes fins a aquest moment permeten elaborar sèries històriques de la investigació i precisar l'evolució i les tendències de l'activitat editorial.

 

L'objectiu central d'aquesta investigació és determinar la facturació de les empreses editorials privades de la Comunitat Valenciana en el Comerç Interior, així com aconseguir un millor coneixement de l'oferta de llibres i de la seua comercialització sobretot pel que fa a l'edició en valencià.

 

El nombre de títols editats a l'any, els títols que les editorials mantenen en catàleg, la xifra d'exemplars venuts i la distribució d'aquestes xifres segons les matèries editorials, permet tindre una visió quantitativa del mercat del llibre a la Comunitat Valenciana i en valencià.

 

L'ocupació del sector, la distribució geogràfica de la producció i la venda de llibres, el preu mitjà dels llibres, els canals de comercialització dels llibres, la quantita global pagada per drets d'autor, la quantitat destinada a promocionar els seus fons, són els capítols que analitza aquest estudi.

 

Es prendrà com a base l'evolució dels últims cinc anys 2001-2005.

 

La informació obtinguda i analitzada la faciliten les empreses editorials de la Comunitat VAlenciana que omplin el qüestionari elaborat per PRECISA RESEARCH i aprovat per la Comissió de Comerç Interior del Llibre de la Federació.

 

 

 

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0