Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Comerç Interior del Llibre a la Comunitat Valenciana 2007

La Direcció General del Llibre, Arxius i Biblioteques de la Conselleria de Cultura i Esport, presenta en l'informe següent -que trobareu al document adjunt- l'Estudi de Comerç Interior del Llibre a la Comunitat Valenciana que ha estat elaborat per l'empresa Conecta Research & Consulting.

Aquest estudi té una periodicitat anual, i en el què figura a continuació s'arrepleguen les dades de les empreses editorials privades i agremiades de la Comunitat Valenciana referides a l'any 2007.

L'estudi proporciona una fotografia detallada de la producció editorial valenciana i de les vendes de llibres realitzades per les empreses d'aquesta comunitat, parant especial atenció en l'edició i venda de llibres en valencià.

El nombre de títols editats a l'any, els títols que les editorials mantenen en el catàleg, la xifra d'exemplar venuts i la distribució d'aquestes xifres segons les matèries editorials, faciliten una visió qualitativa del mercat del llibre .

L'estudi ha incorporat innovacions en la seua metodologia i el seu contingut. En la present edició s'ha profunditzat en l'estudi de la novel·la i de les diferents temàtiques que la composen.

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0