Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Comerç Interior del Llibre a la Comunitat Valenciana 2008

La Direcció General del Llibre, Arxius i Biblioteques de la Conselleria de Cultura i Esport, presenta en l'informe següent -que trobareu al document adjunt- l'Estudi de Comerç Interior del Llibre a la Comunitat Valenciana que ha estat elaborat per l'empresa Conecta Research & Consulting.

Aquest estudi té una periodicitat anual, i en el què figura a continuació s'arrepleguen les dades de les empreses editorials privades i agremiades de la Comunitat Valenciana referides a l'any 2008.

La facturació total de la'edició a la Comunitat Valenciana el 2008 va estar de 35.42 milions d'euros. Es van editar 2.419 títols i 3.735 mil. exemplar. E lpreu mitjà del llibre en 2008 es sitúa en 14,4 €

En l'edició en valencià, es van facturar 17,07 milons d'euros, s'han editat 850 títols amb un nombre d'exemplars de 1.807 mil.

Documents adjunts

Estudi de comerç interior del llibre a la Comunitat Valenciana 2008

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0