Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Comerç exterior del llibre a Espanya 2007

La Federació Espanyola de Càmeres del Llibre (FEDECALI), que agrupa a les tres Càmeres del Llibre que existeixen en el nostre país: Madrid, Catalunya i Euskadi, i que agrupen a editors, llibreters, distribuïdors i gràfics exportadors, ve elaborant, des de fa 15 anys, les estadístiques de Comerç Exterior del Llibre, que permeten a les autoritats i als diversos agents del sector, un coneixement detallat de la nostra activitat exportadora.

Presentem ara les xifres íntegres corresponents a l'exercici econòmic del 2007 en el qual, d'acord amb la metodologia iniciada l'any passat: matèries, àrees geogràfiques, ús de diverses fonts estadístiques, ens donen un coneixement total i molt real de les estadístiques del Comerç Exterior de mercaderia.


Enguany, com a novetat, i per la seua importància econòmica i política, hem incorporat un quadre nou en el qual s'analitza el creixement en l'exportació de llibres d'ensenyament d'espanyol en els mercats de parla no espanyola.

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0