Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Cultura atorga els premis als llibres millor editats i a la labor de les llibreries

Els premis es lliuraran el Dia del Llibre Valencià, el 20 de novembre, al monestir de Sant Miquel dels Reis

CEICE GVA

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha atorgat els premis als llibres millor editats en 2017 i a les llibreries que han destacat per la seua trajectòria o innovació en 2018.

El premi al llibre millor editat és per a La cuina de la gent de la mar (Onada Edicions); el premi al llibre millor il·lustrat és per a On estan les claus? (Andana Llibres); el del còmic millor editat ha recaigut en Yo fui guía en el infierno (Desfiladero Ediciones); el del llibre infantil millor editat és per a ¿Jugamos? (Feditrés Empresa Editoria, SL-Algar Llibres); el guardó per al llibre juvenil millor editat va a Pelo de zanahoria (Media Vaca Editorial); i el del llibre millor autoeditat és per a Abecedario de flores.

El premi a la trajectòria d'una llibreria ha sigut per a Librería Códex d'Orihuela i el premi a la llibreria més innovadora enguany és per a Llibreria Espai Mariola Nos de Vinaròs.

Els premis es lliuraran el Dia del Llibre Valencià, el 20 de novembre, al monestir de Sant Miquel dels Reis.

El jurat ha tingut en compte per a l'elecció dels llibres premiats la coherència entre el contingut i l'aspecte formal, la qualitat i la innovació de l'edició, i l'impacte en el panorama editorial valencià.

En la valoració de la labor dels llibrers i llibreres es concedeixen dos premis que reconeixen el treball que duen a terme en el foment de la lectura: a la trajectòria cultural acreditada de la llibreria candidata i al caràcter innovador de les seues activitats.

Són uns premis honorífics que tenen com a objectiu principal incentivar la producció de les empreses editorials valencianes, en qualsevol de les dues llengües oficials, amb iniciatives que propicien una millora del llibre valencià, tant en l'aspecte tècnic i formal com en l'artístic, així com incentivar les iniciatives i activitats dels llibrers valencians que contribuïsquen a la difusió del llibre i fomenten els hàbits de lectura.

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport promocionarà els llibres i les llibreries premiats en el Pla valencià del foment del llibre i la lectura "Llegim llegim llegim". Tant l'editor de les obres premiades com la llibreria premiada podran fer ús publicitari d'aquesta circumstància, ja que podran indicar en els exemplars o en els seus establiments de manera expressa la concessió del premi i la modalitat.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0