Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Documentació

La lectura en España: Informe 2017

FGEE
L'any 2002, la Federación de Gremios de Editores de España va impulsar l'elaboració d'un Informe sobre la lectura en el nostre país que va tenir una nova versió en 2008, també coordinada per José Antonio Millán.

Ara, i amb el mateix coordinador, presentem un tercer informe que és, en part, el paisatge després de la batalla de la duríssima crisi econòmica i social que hem patit en aquests últims anys.

El mercat editorial a França 2016

FGEE
Nou informe corresponent a desembre de 2016 del mercat editorial a França realitzat per l'Oficina Comercial d'Espanya:

És un informe complet amb una detallada descripció que recomane llegir, del mercat francés i els seus principals actors, us sintetitze els elements que a mi m'han cridat l'atenció per la seua semblança amb Espanya: 

- Per descomptat el repartiment del 95% del negoci és de venda de llibres, el 5% és venda de drets i l'increment de facturació de l'últim exercici a

Anuario de Estadísticas Culturales 2016

FGEE
Aquesta 12 edició de l'Anuari d'Estadístiques Culturals arreplega una selecció dels resultats més rellevants de l'àmbit cultural, elaborada a partir de les múltiples fonts disponibles. S'inclouen en aquesta ocasió els principals indicadors del quinquenni 2011-2015. La finalitat d'aquest treball, de periodicitat anual, és proporcionar una eina útil per a un coneixement objectiu de la situació de la cultura a Espanya.

Estudi del Mercat Editorial a Brasil 2016

FGEE
Brasil és el principal mercat iberoamericà amb una facturació en 2015 d'1.176 milions d'euros i amb una despesa anual per lector de 12,20 euros, que s'emporten en gran part els llibres de text.

Els últims deu anys, a causa dels esforços del Govern per l'alfabetització i el foment de la lectura, el mercat s'ha incrementat.

Altra Documentació

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0