Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Documentació

«Informe del llibre digital 2017», de Libranda

Libranda
Libranda és, des de la seva fundació el 2010, la principal distribuïdora de llibres digitals en llengua espanyola. Compta amb una gran cartera d'editors en distribució, que abasta des de grans grups editorials fins a centenars de petites editorials independents d'Espanya i Llatinoamèrica, i amb la xarxa més àmplia de comercialització del llibre digital en les seves diferents modalitats de negoci: venda unitària, préstec bibliotecari i subscripció.

'Los libros infantiles y juveniles en España' (2018)

Observatorio de la Lectura y el Libro
L'estudi monogràfic recull un breu resum del més significatiu de l'any passat i l'esdevingut en el que portem de 2018, així com les principals dades de producció i facturació corresponents a 2016, tendències i trets més significatius d'aquest subsector, un dels més consolidats de la nostra indústria editorial, i un repàs dels hàbits de lectura i compra de llibres dels menors i joves espanyols.

Memòria 2017: participació a la 35a Setmana del Llibre Català

AEPV
La Setmana del Llibre en català és una mostra que permet reconèixer la tasca de les editorials que editen en català, de les llibreries actives i de les revistes, donant visibilitat al llibre i a les publicacions periòdiques en català.

Els webs d'AEPV: memòria de 2017

AEPV
La presència de l’AEPV a la xarxa està definida per quatre portals web:


PORTAL D’EDITORS (+ INTRANET ASSOCIATS),
VALENCIAN BOOKS,
el web d’audiovisuals ESCRIPTORS VALENCIANS TV
i LITERARY MARKET.


En adjunt us en presentem la memòria de 2017.

Altra Documentació

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0