Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

EL Mercat del Llibre a Hondures. Agost 2010

ICEX

Adjuntem la notaelaborada por Marta González Fernández baix la supervisión de la Oficina Económica y Comercial de la Embajada de España en Tegucigalpa, i que analitza la situació del Mercat del Llibre a Hondures.

Aquesta nota sectorial tracta sobre la publicació d'estadístiques, fets i dades rellevants de la indústria del llibre a Hondures. S'ha tractat de reunir el més destacat de la creació, edició, producció i distribució de llibres en aquest país perquè empresaris, governs i societat civil puguen determinar rumbs, metes i objectius d'una manera més eficient.

Els distribuïdors de llibres entrevistats coincideixen a assenyalar que el mercat es troba suficientment proveït i que no existeixen nínxols de mercat la demanda del qual no estiga satisfeta.

La percepció del producte espanyol en el país és bastant bona, estant en una situació immillorable per a poder competir amb la resta dels països. Un dels factors clau és sens dubte el preu dels mateixos. En aquesta última variable afecten tant l'evolució del tipus de canvi (euro/dòlar) com els costos derivats del noli.

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0