Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

EL NOU LLIBRE DE TEXT DIGITAL

 El Consell pretén impulsar, a vuit anys vista, la substitució dels actuals llibres de text en paper per llibres electrònics. En aquests moments existeix ja un programa pilot que implica a 24 instituts de tota la Comunitat Valenciana i en el qual participen 3.714 alumnes i 276 professors. El departament que ara dirigeix José Císcar estima que aquest canvi permetrà un estalvi mitjà de 100 euros per família. El pla segueix el camí emprès per altres comunitats autònomes, com Catalunya i Andalusia, o països com Corea del Nord, un dels quals aconsegueix millors resultats en l'informe internacional PISA sobre qualitat educativa en l'àmbit de l'OCDE.

Dubtes sobre els llibres electrònics. Editorial Levante-emv (24/08/11)

Un terç de les assignatures s'estudien per la Xarxa. Levante-emv (24/08/11)

Es tracta d'un pla pilot en el qual s'incorpora el llibre de text digital en l'aula en coexistència amb el tradicional de paper. Una de les característiques és que, almenys, un terç de les assignatures d'han d'estudiar a través de la xarxa digital.

Aquest pla pilot té com a principal objectiu avaluar la incorporació en el procés d'ensenyament i aprenentatge del llibre de text web, així com la seua influència en la millora de la qualitat educativa i en l'èxit escolar de l'alumnat en l'etapa d'Educació Secundària Obligatòria, van apuntar en un comunicat des de la conselleria. Es tracta de conèixer els avantatges i inconvenients que es detecten en el sistema en els centres en els quals s'ha incorporat l'experiència.

Educació calcula que el llibre digital estalviarà 100 euros a les famílies. Levante-emv (24/08/11)

La proposta està inclosa en el programa electoral del PP valencià en les passades eleccions en el qual es destacava l'estalvi tant econòmic com de paper amb un "benefici per al medi ambient". Però, la substitució del material de paper pel digital "es realitzarà de forma gradual".

Els editors reclamen que se'ls tinga en compte per les pèrdues que suposaria per al sector.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0