Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

ELS REPTES DE L'EDICIÓ DIGITAL

 

El món del llibre i de la lectura està vivint profundes transformacions arran de l'ús generalitzat d'Internet i de la proliferació de sofisticats entorns de lectura (e-readers, mòbils, tablets...). Els continguts textuals ja fa alguns anys que han deixat de tenir com a principal suport el paper; cada vegada més la seua creació, ús i consum es fa en suport digital i via Internet.

Aquest radical canvi de paradigma entorn del llibre reclama que tots els actors implicats en qualsevol dels seus àmbits hagen d'adaptar-se constantment a realitats molt dinàmiques. Els avanços tecnològics obren unes expectatives extraordinàries per al llibre que cal aprofitar. Estem, tots plegats, davant d'un gran repte: hem de saber com afrontar-lo per treure'n el màxim profit.

Així, dijous 30 de juny, s'ha celebrat la Jornada Els reptes de l'edició digital, organitzada per la UOC i amb la col·laboració de l'Associació d'Editors del País Valencià i la llibreria Abacus.

La jornada ha comptat amb dues ponències i una taula rodona per finalitzar:

El llibre digital

A càrrec de Teresa Iribarren, professora de Literatura Catalana de la UOC i directora del postgrau Llibre i lectura en la societat de la informació.

- Del llibre analògic al llibre digital
- Nous productes per a nous lectors
- Com rendibilitzar l'expertesa tradicional en l'entorn digital
- Formar-se per a reinventar el negoci.

 

Documentació ponència:El llibre digital

Transformació del negoci editorial a l'era digital

A càrrec de Sílvia Clemares, assessora digital. Consultora del postgrau Llibre i lectura en la societat de la informació.

- Tractament dels continguts i processos interns de la producció editorial
- Comunicació i màrqueting digitals
- Comercialització
- Nous actors i la desintermediació

Document ponència: Transformació del negoci editorial a l'era digital  i Apunts sobre la presentació.

Taula rodona

Amb Sílvia Clemares, Rafael Domínguez (editorial de Tirant lo Blanch), Marcos Montero (director de la llibreria Abacus València) i Maria Jesús Carrillo (directora de la Biblioteca Pública de València). Moderador: Ricard Peris, editor i tutor del postgrau Llibre i lectura en la societat de la informació.

 

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0