Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

ESPANYA PAÍS CONVIDAT D'HONOR A FRANKFURT 2022

En el 2020, malgrat l'absència de fires presencials, el Ministeri de Cultura i Esport, a través de la Direcció General del Llibre i Foment de la Lectura, Acció Cultural Espanyola (AC/E) i la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya (FGEE) van dur a terme, en la Fira Digital de Frankfurt, un programa conjunt sota el lema Espanya, el camí dels llibres, https://spainfrankfurt2022.com/es/, realçant la fortalesa i la capacitat de recuperació del sector del llibre.

A més, en el mes juliol, es va posar en marxa el portal  Books from Spain per a promoure en línia la venda de drets de traducció de títols espanyols en totes les llengües oficials en el camí a la Fira del Llibre de Frankfurt 2022, i suplir així la falta de trobades a causa de la pandèmia.

Aquest projecte busca enfortir la internacionalització del sector editorial espanyol, en constant aposta per la qualitat i per la innovació per a adaptar-se als canvis tecnològics de l'entorn digital i els nous hàbits de lectura. Aquesta eina digital es va reforçar amb les noves convocatòries d'ajudes a la traducció del Ministeri de Cultura i Esport (400.000 €) i Acció Cultural Espanyola (400.000 €).

En 2021-2022, volem programar també autors tant en el marc de la Fira com al llarg de l'any. Un dels objectius fonamentals del projecte “Espanya País Convidat d'Honor a Frankfurt 2022”, és secundar i impulsar la venda de drets i traducció editorial d'autors espanyols, continuant amb les ajudes a la traducció, trobades amb editors alemanys i el portal Books From Spain.

El sector editorial és part fonamental del projecte “Espanya país convidat d'Honor a Frankfurt 2022”, i ens agradaria continuar comptant amb  la vostra participació per a identificar les oportunitats de promoció de la literatura espanyola a l'estranger.

Mitjançant el següent formulari en podeu deixar constància de la informació actualitzada sobre la vostra planificació de venda de drets per a 2021-2022 i sobre els pròxims llançaments internacionals , especialment a Alemanya.

Per favor empleneu el formulari abans del 23 de febrer de 2021.

FORMULARI "HORITZÓ FRANKFURT 2022"

Considerem que és necessari ampliar i consolidar la xarxa d'editors alemanys perquè incorporen en el seu calendari editorial de traduccions títols espanyols en 2021-2022. A més dels editors alemanys, cal contemplar la trobada amb editors d'altres mercats estratègics com França, Itàlia, Països Baixos i el Regne Unit (destaca una nova generació d'editorials independents britàniques que aposten per la traducció, com Fitzcarraldo, Other Stories, etc.).

Aquesta informació ens permetrà fer una promoció coordinada de la nostra literatura i serà utilitzada també per a l'elaboració del programa literari d'Espanya en la Fira de Frankfurt 2022.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0