Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

El mercat de drets de traducció editorial als EEUU 2020

En 2019, 3,6 milions de persones van comprar a Alemanya almenys un llibre electrònic, a un preu mitjà de 6,32 euros. Van adquirir una mitjana de 8,9 exemplars per persona, venent-s'en total 32,4 milions de llibres electrònics. D'aquesta manera, la despesa mig total per persona en llibres electrònics va ser de 56,32 euros en 2019. La facturació per bena de E-Books va augmentar un 0,6% fins als 461 milions d'euros, mantenint-li la quota de mercat que abasta el llibre electrònic en el sector editorial alemany en un 5%.

En 2020, any particular a causa de la pandèmia de la COVID-19 que, entre altres mesures, ha portat al tancament d'establiments durant diverses setmanes, s'ha produït un lleuger impuls del llibre digital que s'ha vist reflectit en la millora dels diferents variables. D'aquesta manera, el nom d'exemplars venuts respecte al mateix període de 2019 ha augmentat un 15,3% i el preu per exemplar un 2,1%. En conseqüència, s'ha registrat un augment en la facturació de 17,8% i la quota de facturació que representa el llibre electrònic dins del mercat editorial ha passat del 5% al 7,5%.

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0