Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

El mercat del llibre a Xile 2020

El present estudi té com a objecte l'anàlisi del mercat del llibre a Xile. Per a això, s'ha
analitzat la partida aranzelària 49, que inclou “Productes editorials de la premsa i de les altres
indústries gràfiques; textos manuscrits o mecanografiats i plans”. El mercat del llibre a Xile és xicotet en comparació amb el d'altres països llatinoamericans. La balança comercial del llibre xilé mostra que Xile no és un país productor de llibres i, encara que les exportacions han crescut de manera significativa en l'últim període, aquestes no han sigut suficients per a equilibrar les importacions, els valors de les quals han sigut constants en els últims anys. Això és així degut principalment als baixos nivells de comprensió de lectura en la població, la feblesa financera en la cadena de valor de la indústria del llibre, l'absència d'una política de compres significatives de llibres xilens per part de biblioteques, invisibilitat del llibre en els mitjans de comunicació, un elevat impost al valor afegit al llibre i la forta concentració de la indústria del llibre de llengua castellana a Espanya.

No obstant això, d'acord amb els principals actors del sector, en els últims anys aquesta
tendència s'està revertint, les xifres d'exportació han crescut, i s'està secundant en gran manera la internacionalització de la indústria.

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0