Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

El mercat del sector editorial a República Dominicana. Desembre 2016

Adjuntem un informe, de desembre de 2016, sobre el mercat del sector editorial a República Dominicana 

L'informe es presenta amb l'estructura habitual d'aquest tipus de documents; no obstant açò, a més de la informació pràctica que sempre s'inclou aquest té dos epígrafs nous, un dedicat al mercat informal, mercat que classifica de segona mà i que mou al voltant de 6 milions d'euros i que afecta tant als llibres escolars com als llibres d'oci i un altre sobre els llibres electrònics i el canal on-line.

Com és lògic, donades les dimensions del país, l'índex per càpita és baix, un 0,5 €. 

D'altra banda l'estudi subratlla l'escassa producció local amb poca informació, solament la de l'ISBN: 1.646 ISBN assignats en 2015, per tant una preponderància en la importació en la qual nosaltres ocupem el segon lloc, i que si ho limitem als llibres suposem el 21% de les importacions per sota d'EUA amb un 34%, la qual cosa em fa suposar que podem tenir encara mercat per a créixer; després ve Mèxic amb un 13% i curiosament Alemanya amb un 9%.

Antonio María Ávila

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0