Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

El mercat editorial en Alemanya 2020

Grandària del mercat:
El sector editorial alemany va facturar en 2019 9,29 miliards d'EUR. Les editorials alemanyes van vendre llibres per un valor de 5,02 miliards d'EUR.
Oferta:
Es van editar en 2019 un total de 78746 títols, dels quals 70395 van ser primeres edicions. D'elles, un 17,6% van ser *traduciones, en la seua majoria (61,3%) de la llengua anglesa.
Consum:
El consumidor tipus de llibres a Alemanya és una dona d'entre 39 i 50 anys, que compra una mitjana de 12,3 llibres a l'any, realitzant una despesa anual de 167,4 EUR.
Preu:
El preu mitjà del llibre a Alemanya és de 13,61 EUR, 25,42 si es tracta de primeres edicions.
Canales de distribució del llibre:
Són, per ordre d'importància, les llibreries d'assortiment complet (ja siguen independents, filialistes o d'estació ferroviària, els tres tipus bàsics) un 46%2%, les vendes directes per les editorials, 21,2% i la venda per internet, en les seues diverses modalitats, un 20%.
Estructura empresarial:
Integren l'associació sectorial alemanya 1580 editorials i 2627 llibreries. El sector es troba en un procés de concentració i actualment un 2% de les empreses del sector, amb facturació superior als 25 milions d'EUR cobreixen el 78,9% de la facturació. Actualment el mercat editorial dóna ocupació a 102.797 persones, de les quals un 60% són dones. D'aqueixa xifra, unes 25.000 treballen en llibreries i la resta en editorials i distribuïdores.
Llibre electrònic:
En 2019 es van vendre a Alemanya 32 milions d'exemplars, a un preu mitjà de 6,32 EUR, amb una despesa mitjana per consumidor de llibres de 56 EUR en e-books. Actualment, suposa un 5% del mercat editorial total.
Situació actual i perspectives:
El major repte actual, tant per a les editorials com per a les llibreries, és el canvi d'hàbits de consum dels compradors de llibres. Per això, l'associació d'editors i llibreters alemanys ha
proposat desenvolupar nous projectes i estratègies per a estimular la demanda i acostar-se més a les preferències del client en matèria de producte i servei.
Conclusió:
Mercat caracteritzat per la seua maduresa, la seua estabilitat fins i tot en èpoques de crisis i la raonable evolució dels diferents operadors del mercat per a adaptar-se a les diferents tendències sociològiques i els requeriments de la demanda en un entorn de transició tecnològica.

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0