Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

El sector editorial a Mèxic. Juny 2010

ICEX

Adjunt trobareu un document elaborat per l'Oficina Econòmica i Comercial d'Espanya a Mèxic, i que analitza l'estat del sector editorial a Mèxic a data juny de 2010.

Actualment, la indústria editorial privada de llibres a Mèxic es troba composta per 229 editors, dels quals solament 12 són considerats macro, és a dir, la seua facturació anual supera els 200 milions de pesos a l'any. En conjunt, aquestes empreses obtenen el 55,3% dels ingressos totals del sector. En contraparte, el 78% dels editors es troba polvoritzat en el rang de xicoteta, micro i projecte inicial, la qual cosa evidencia l'alta concentració del mercat editorial. En conjunt, el sector privat produeix 129,3 milions de llibres les vendes dels quals deixen guanys a la indústria per 7.000 milions de pesos.

Si analitzem els hàbits de lectura, Mèxic es caracteritza per un nivell mitjana baixa i menor que el de països industrialitzats i fins i tot que alguns amb desenvolupament similar. Mèxic ocupa la posició número 107 dins d'un total de 108 països d'acord amb l'índex de lectura elaborat per Nacions Unides. Respecte al perfil del lector, s'observa un augment entre els més joves i principalment entre els qui tenen més formació acadèmica i un major estatus econòmic.

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0