Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Notícies

Es posa sobre la taula el debat sobre les alternatives a la distribució de llibres

FULL
La Fira del Llibre de València, situada al Jardí de Vivers de la ciutat, acull el proper divendres 4 de maig, de 14.00h a 17.00h, un dinar de debat al voltant de les alternatives a la distribució de llibres. Amb el format de taula redona, FULL Fundació pel Llibre i la Lectura ha convocat una sessió de reflexió entre llibreters, editors i distribuïdors sobre el futur de la distribució de llibres, per tractar-hi alternatives i amenaces.

L'edició de llibres cau a la Comunitat Valenciana gairebé un 5%

CulturPlaza / Europa Press
L'edició de llibres va baixar gairebé un 5 per cent -un 4,6% en concret- a la Comunitat Valenciana el 2016 respecte a l'any anterior, amb un total de 3.235. Aquesta quantitat suposa que aquesta autonomia va editar el 5,4% del global estatal i es va col·locar en quart lloc per darrere de Madrid (21.240 títols, 35.7%); Catalunya (16.895, el 28,4%) i Andalusia (5.566, 9.3%).

La 53 Fira del Llibre de València acollirà un 21% més d'expositors i casetes que en 2017

Fira del Llibre València
La 53 Fira del Llibre de València se celebrarà del 26 d'abril al 6 de maig de 2018 als Jardins de Vivers. Organitzada pel Gremi de Llibrers de València, la Fira comptarà en aquesta edició amb la participació de 73 expositors entre llibreries, editorials, institucions i entitats amb fons editorial propi, 13 més que els 60 participants en l'edició de 2017.

Liber torna l'octubre a Fira de Barcelona amb la previsió de reunir més de 350 empreses

FGEE
Fira de Barcelona tornarà a organitzar una nova edició de Liber, la Fira Internacional del Llibre, que promou la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya (FGEE). Del 3 al 5 d'octubre, el recinte de Gran Via acollirà el principal esdeveniment professional d'Europa dedicat al llibre en llengua espanyola, amb la previsió de reunir més de 350 editorials i empreses de més d'una desena de països.
PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0