Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

En els descomptes, l'AEPV es posiciona en l'ètica i la competència dins de la legalitat

Comunicat

AEPV

Davant les notícies que certes editorials estan oferint descomptes superiors als legalment permesos per la vigent Llei del Llibre en el context de les ajudes de la Generalitat Valenciana que formen part del Programa per a la dinamització de les biblioteques escolars i el foment de la lectura als centres docents de titularitat pública de la Generalitat 2018, l’AEPV manifesta la seua posició en contra d’aquestes pràctiques que van contra l’ètica i la competència dins de la legalitat.

Alhora convida a les seues editorials membres i als agents del món del llibre que tinguen coneixement d’aquestes actuacions deshonestes que les facen arribar a aquesta secretaria per tal de poder iniciar les accions legals pertinents per protegir la concurrència legal de les empreses i comerços que actuen seguint l'ètica i la legalitat.

 

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0