Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Estudi: Impacte de la gratuïtat del llibre de text a Euskadi

Gremi d'Editors d'Euskadi

El Instituto de ocio de la Universidad de Deusto ha elaborat un estudi per al Gremi d'editors d'Euskadi sobre l'impacte de l'aplicació de la gratuïtat del llibre de text en el món del llibre.

L'estudi fa una descripció de les particularitats del sector del llibre a Euskadi i analitza els canvis referents a les noves legislacions (Llei del llibre, per exemple) i programes que poden afectar-lo. Més en detall, s'analitzen les conseqüències de l'aplicació d'un model de gratuïtat concret en un entorn també concret (món del llibre a Euskadi). Per fer-ho, es compara la repercussió que poden tindre els distints models de gratuïtat, bàsicament classificats en dos grups: el llibre de text en propietat de l'alumne i el sistema de préstec.

Aquest treball pretén tindre un caràcter prospectiu i no d'avaluació de dades, per tal d'establir unes bases que permeten intervindre en el canvis que de segur es produïran en el sector.

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0