Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Estudi de l'Edició a Euskadi 2005

El Gremi d'Editors d'Euskadi presenta en aquest informe l'Estudi de Comerç Interior del Llibre a Euskadi que ha estat elaborat per l'empresa PRECISA.

 

Aquesta edició de l'estudi, les dades del qual corresponen a l'exercici econòmic del sector editorial privat l'any 2005, és el desé del Comerç Interior del Llibre a Euskadi. Les dades obtingudes fins a aquest moment permeten elaborar sèries històriques de la investigació i precisar l'evolució i les tendències de l'activitat editorial.

 

L'objectiu central d'aquesta investigació és determinar la facturació de les empreses editorials privades d'Euskadi en el Comerç Interior, així com aconseguir un millor coneixement de l'oferta de llibres i de la seua comercialització tant en el que es refereix al global com a l'edició en euskera.

 

 

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0