Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Estudi de l'edició en Euskera 2006

Gremi Editors d'Euskadi

El Gremi d'Editors d'Euskadi presenta en aquest informe l'Estudi de l'Edició en Euskera que ha sigut elaborat per l'empresa CONNECTA RESEARCH.

Aquest informe, que completa i amplia l'Estudi del Comerç Interior del Llibre a Euskadi, arreplega dades de producció, oferta i facturació del llibre en euskera, en tota la seua territorialitat, comprén les dades de la Comunitat Autònoma d'Euskadi, la Comunitat Foral de Navarra, la producció realitzada a l'Estat Francés, prenent per a això en compte la producció d'Iparralde. A tot això s'afigen les produccions realitzades en Euskera per editorials assentades fora dels territoris anteriorment citats.

S'inclouen així mateixes les dades de les entitats de l'Administració Pública i organismes dependents que editen en euskera i les dades de producció en aquest idioma d'Iparralde .També cal destacar els quadres comparatius per matèries de l'edició en les diferents llengües i territoris: Total espanyol, total francés, edició en euskera, en castellà, en català i en gallec.

 

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0