Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Estudi de mercat del llibre infantil i juvenil en EUA-Miami

FGEE

Adjuntem un informe sobre el mercat del llibre infantil, juvenil i material d'instrucció a EUA d'abril de 2017, elaborat per l'Oficina Econòmica i Comercial de l'Ambaixada d'Espanya a Miami, que s'ha realitzat com a suport tècnic a la Missió Comercial que s'ha fet en eixa ciutat.

L'informe, una mica complex de llegir perquè frega permanentment el mercat del llibre infantil i juvenil amb el de text, llança interessant informació sobre tots dos mercats, que són diferents.

Així, el llibre infantil i juvenil arriba als 2.400 milions de dòlars en tot EUA, amb la interessant despesa, per alumne, de 244 dòlars en material de text. 

A part d'eixes xifres de caràcter general, l'estudi es concreta en l'Estat de Florida i en concret en el Comtat de Miami, sent una de les seues recomanacions sobretot per al llibre infantil i juvenil centrar-se en una zona geogràfica específica donada la diversitat de mercat i no contemplar els EUA des d'una visió global.

Pel que fa al material complementari: eliminant la notable presència de Santillana a EUA, en l'Estat de Florida som quasi inexistents; i, fa anys, el mateix hauríem de repetir, vam portar a quatre intendents de quatre Comtats diferents.

Més èxit tenim en el llibre infantil i juvenil que, juntament amb el material religiós és el que més exportem. Us recorde que en el 2015 van ser 15 milions d'euros i, personalment, pense que amb totes les seues dificultats és una xifra que podríem millorar.

Antonio Maria Ávila

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0