Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Documentació

Comercio Exterior del Llibro en España 2017

FGEE
Consulta'n el document en PDF.

"Las exportaciones del sector del libro español continuaron creciendo en 2017 hasta alcanzar los 588,86 millones de euros (665,40 millones de dólares), un 2,99% más que en el ejercicio 2016. Este incremento procede, fundamentalmente, de las ventas del sector editorial, que supusieron 386,59 millones de euros (436,85 millones de dólares), un 3,85% más que en 2016.

El mercat del llibre a Paraguai 2014

FGEE
Adjunt trobareu l'estudi sobre el mercat del llibre a Paraguai realitzat aquest mes en l'Oficina Comercial d'Espanya a Asunción.
Els aspectos més importants:1) L'alta valoració que es fa del llibre espanyol. Encara que la importació ha augmentat des del 2009 amb una lleu caiguda en 2013 de 900.

Nota: El sector Editorial a Guatemala

FGEE
 La present nota, elaborada per la oficina Econòmica i Comercial de l'Ambaixada espanyola a Guatemalam  pretén donar una visió sobre el sector editorial a aquelles empreses espanyoles interessades a abordar el mercat guatemalenc.

El Mercat del Llibre a Paraguai

FGEE
Estudi sobre el Mercat del Llibre a Paraguai, elaborat per l'ICEX
Les idees principals són:
- Un creixement de les importacions de llibres a Paraguai de més del 15%, la qual cosa ens revela una expansió en el mercat.
- Una bona percepció de la qualitat dels llibres espanyols.
- Som el tercer país importador amb una quota del 14,05% darrere d'Uruguai i ColòmbiaInclou una llista de potencials clients.

Altra Documentació

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0