Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Documentació

Comercio Exterior del Llibro en España 2017

FGEE
Consulta'n el document en PDF.

"Las exportaciones del sector del libro español continuaron creciendo en 2017 hasta alcanzar los 588,86 millones de euros (665,40 millones de dólares), un 2,99% más que en el ejercicio 2016. Este incremento procede, fundamentalmente, de las ventas del sector editorial, que supusieron 386,59 millones de euros (436,85 millones de dólares), un 3,85% más que en 2016.

Comercio Exterior del Llibro en España 2016

FGEE
Consulta'n el document en PDF

"El vigésimo quinto Estudio del Comercio Exterior del Libro (el segundo realizado por la Asociación de las Cámaras del Libro de España, heredera de la antigua Fedecali), que se refiere fundamentalmente a la exportación de mercancías desde España aunque también incorpora datos de la venta de derechos y comercio de servicios de las editoriales españolas, refleja que, un año más, la exportación española del sector del libro es positiva: las exportacione

El mercat del llibre a Paraguai 2014

FGEE
Adjunt trobareu l'estudi sobre el mercat del llibre a Paraguai realitzat aquest mes en l'Oficina Comercial d'Espanya a Asunción.
Els aspectos més importants:1) L'alta valoració que es fa del llibre espanyol. Encara que la importació ha augmentat des del 2009 amb una lleu caiguda en 2013 de 900.

Nota: El sector Editorial a Guatemala

FGEE
 La present nota, elaborada per la oficina Econòmica i Comercial de l'Ambaixada espanyola a Guatemalam  pretén donar una visió sobre el sector editorial a aquelles empreses espanyoles interessades a abordar el mercat guatemalenc.

Altra Documentació

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0