Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Documentació

El mercat del llibre a Paraguai 2014

FGEE
Adjunt trobareu l'estudi sobre el mercat del llibre a Paraguai realitzat aquest mes en l'Oficina Comercial d'Espanya a Asunción.
Els aspectos més importants:1) L'alta valoració que es fa del llibre espanyol. Encara que la importació ha augmentat des del 2009 amb una lleu caiguda en 2013 de 900.

Nota: El sector Editorial a Guatemala

FGEE
 La present nota, elaborada per la oficina Econòmica i Comercial de l'Ambaixada espanyola a Guatemalam  pretén donar una visió sobre el sector editorial a aquelles empreses espanyoles interessades a abordar el mercat guatemalenc.

El Mercat del Llibre a Paraguai

FGEE
Estudi sobre el Mercat del Llibre a Paraguai, elaborat per l'ICEX
Les idees principals són:
- Un creixement de les importacions de llibres a Paraguai de més del 15%, la qual cosa ens revela una expansió en el mercat.
- Una bona percepció de la qualitat dels llibres espanyols.
- Som el tercer país importador amb una quota del 14,05% darrere d'Uruguai i ColòmbiaInclou una llista de potencials clients.

Informe sobre el llibre brasiler: infantil i còmic

  
Aquest informe (en francès) se centra  exclusivament en el sector infantil i el còmic, encara que també fa referència a altres subsectors, com el llibre religiós, o la compra de llibres escolars per part del govern.

Altra Documentació

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0