Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Documentació

Barómetre de la comunicació i la cultura. Catalunya. 3º onada 2010

Estudi multimèdia d'audiències i consums culturals
Estudia el consum de diaris, suplements, revistes, ràdio, televisió, internet, telefonia, cinema, medi exterior, llibres, videojocs, música, concerts, espectacles i exposicions.

Hàbits de lectura i compra de llibres en Euskadi 2007

Gremi Editors Euskadi
El gremi d'editors d'Euskadi ha realitzat cada dos anys, des de 1999 un estudi sobre els hàbits de lectura i compra de llibres a la Comunitat Autònoma Basca. Aquest estudi revist la forma de Baròmetre que es realitza al llarg de tot l'any.  
El Baròmetre mesura la presència de l'activitat lectora amb tres indicadors bàsics:
-         El percentatge de lectors habituals i ocasionals.
-         El nombre de llibres llegits en l'últim any.

Estudi de l'edició en Euskera 2006

Gremi Editors d'Euskadi
El Gremi d'Editors d'Euskadi presenta en aquest informe l'Estudi de l'Edició en Euskera que ha sigut elaborat per l'empresa CONNECTA RESEARCH.

Estudi de l'edició a Euskadi 2006

Gremi Editors d'Euskadi
El Gremi d'Editors d'Euskadi presenta en aquest informe l'Estudi de Comerç Interior del Llibre a Euskadi que ha estat elaborat per l'empresa CONNECTA.
 
Aquesta edició de l'estudi, les dades del qual corresponen a l'exercici econòmic del sector editorial privat l'any 2006, és el desé del Comerç Interior del Llibre a Euskadi.

Altra Documentació

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0