Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Grupo Trevenque ofereix descomptes a les editorials associades a l’AEPV

Els descomptes arriben fins al 25%

AEPV

Grupo Trevenque, una empresa amb 25 anys d'experiència en el sector de les Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions, ofereix descomptes de fins al 25% a les editorials associades a l’AEPV. 

En l’“Alta Gesedi Cloud per usuari. Distribució i drets d'autor”, la formació en línia GesEdi (10 hores) i la migració de dades via fitxer Excel (si escau), l’empresa ofereix fins a un 25% de descompte. I un 15% en la quota mensual GesEdi per usuari. La traducció al català serà a cost zero per a les editorials associades a l’AEPV.

Alta Gesedi Cloud inclou llicències del sistema en format pagament per CLOUD; instal·lació en datacenter propi de GRUP TREVENQUE; anàlisi i revisió que el sistema compleix amb els requisits de l'editorial; en el fitxer de migració de dades s'inclouen: VENCIMENTS, formes de pagament, CLIENTS, PROVEÏDORS, EDITORIALS, MATÈRIES, LLIBRES, INVENTARIS i DIPÒSITS DE CLIENTS; configuració de mòduls; configuració d'impressores i dispositius; configuració de SINLI, DILVE i CEGAL EN XARXA (prèvia associació); i còpia de seguretat inclosa.

El mòdul de distribució és l’ encarregat de controlar a l'editorial processos relacionats amb clients (gestió i administració de clients, venda directa, gestió de comandes, precàrregues per a clients, preparació d'enviaments i expedicions, repartiment de novetats, devolucions de clients, campanyes de text, control de dipòsits , facturació i cobraments, informes, ...), proveïdors (gestió i administració de proveïdors, gestió de comandes, anul·lacions, reclamacions, devolucions, factures per liquidació, control de pagaments, informes, ...), magatzems (gestió i administració de magatzems, entrades de mercaderia, gestió de lots, inventaris, moviments de llibres, control d'ubicacions, informes, ...), Gestor Documental.

El mòdul de drets d’autor inclou la gestió d'obres, autors i beneficiaris; la gestió de contractes de drets d'autor; la gestió i control de bestretes; el ontrol i gestió de liquidacions de drets d'autor i els informes de liquidacions.

La quota mensual GesEdi Cloud inclou: suport i actualització sense límits de l'aplicació; assistència remota a través de: telèfon, correu electrònic, Skype, servei gratuït de trucada al client; connexió remota a l'equip del client, prèvia autorització per a la resolució "on-line" dels dubtes; petició de millores a través de web amb accés personalitzat o des de la pròpia aplicació, registre de peticions i seguiment de les mateixes, i consulta en línia de les millores que es van realitzant a l'aplicació.

 

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0