Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Història, anàlisi política i premis literaris en la primera jornada de la Plaça del Llibre

La 7a Plaça del Llibre de València va obrir aquest dimecres, 30 d’octubre, les seues portes amb una programació on les obres de temàtica històrica i anàlisi política van ser les grans protagonistes de la jornada. Així, durant la primera jornada d’aquesta edició, es van presentar llibres com Els valencians. Poble d’Europa (Publicacions de la Universitat de València), amb un acte a càrrec d’August Monzon, Ramón Aznar i Juan antonio Ureña . Per la seua banda Francesc Bayarri va conversar amb Vicent Àlvarez sobre el seu llibre Un temps i un País (Austrohongaresa), obra que recupera fets i personatges clau per a la memòria històrica valenciana.

Antoni Ferrando Francés i Inma Cerdà van presentar Fabra, Moll i Sanchis Guarner. La construcció d’una llengua moderna de cultura des de la diversitat (Publicacions de la Universitat de València), llibre que dóna compte de la dimensió lingüística, històrica i cívica de la tasca codificadora de Fabra i de les adaptacions que en feren Francesc de Borja Moll i Manuel Sanchis Guarner per a les Illes Balears i per al País Valencià respectivament. Igualment, Vicenta Tasa, Antoni Martínez i Bernat i Amadeu Mezquida van presentar Identitat(s) a la cruïlla. Valencianitat i reptes territorials. Amb un caràcter divulgatiu, el llibre, coordinat per Antoni Martínez i Bernat, aborda la problemàtica de la identitat valenciana des de diferents punts de vista. La plaça de l’Ajuntament també va ser l’escenari de la taula redona El valencianisme polític, amb la participació de Ramon Aznar, Vicent Àlvarez, Antoni Ferrando, Antoni Martínez i Gustau Muñoz. Història…i memòria. En concret, la de Rosa Serrano que va presentar Les petjades del temps (Balandra).

El Senyal (Bromera), Vicent Caselles. Matemàtica i passió (Escito Edicions) i La Conjectura Canamel o el Sacrifi del Bateig (Escito Edicions) completen el programa de presentacions de la jornada.

Llegir més: http://placadelllibre.com/historia-analisi-politica-i-premis-literaris-en-la-primera-jornada-de-la-placa-del-llibre/

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0