Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Hábits de lectura i compra de llibres Comunitat Valenciana 2006

Durant l'any 2006 s'ha dut a terme una nova onada del "Estudi d'hàbits de lectura i compra de llibres a la Comunitat Valenciana". Aquesta investigació está promoguda per la Direcció General del Llibre i Biblioteques de la Conselleria de Cultura i Educació.L'objectiu principal d'aquesta investigació és determinar el Hàbits de Lectura i Compra de Llibres a la Comunitat Valenciana en 2006.

L'estudi revist la forma del Baròmetre que realitza des de fa diversos anys l'empresa Precisa Research per encàrrec de la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya.

El Baròmetre mesura la presència de l'activitat lectora amb tres indicadors bàsics: el percentatge de lectors freqüents i ocasionals, el nombre de llibres llegits en l'últim any i les hores de lectura setmanal. Així mateix proporciona informació sobre els temes preferits pels lectors, la compra de llibres, els llocs de compra, etc.

La mostra per a la Comunitat Valenciana en el Baròmetre Estatal s'ha complementat amb una addicional per a obtindre resultats representatius per a aquesta Comunitat Autònoma. Les informacions obtingudes es comparen amb les dades dels anys anteriors i amb les estatals de 2006.

 

 

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0