Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Documentació

Baròmetre d'Hàbits de Lectura i Compra de Llibres 2018

FGEE
La Federación de Gremios de Editores de España (FGEE) ha publicat el Baròmetre d'hàbits de lectura i compra de llibres 2018,  amb el patrocini de la Direcció General del Llibre i Foment de la lectura del Ministeri de Cultura i Esport i CEDRO.

'Los libros infantiles y juveniles en España' (2018)

Observatorio de la Lectura y el Libro
L'estudi monogràfic recull un breu resum del més significatiu de l'any passat i l'esdevingut en el que portem de 2018, així com les principals dades de producció i facturació corresponents a 2016, tendències i trets més significatius d'aquest subsector, un dels més consolidats de la nostra indústria editorial, i un repàs dels hàbits de lectura i compra de llibres dels menors i joves espanyols.

Baròmetre d'Hàbits de Lectura i Compra de Llibres 2017

FGEE
• S'incrementa el nombre de lectors de llibres a Espanya fins al 65,8%. El 59,7% dels espanyols llegeix per oci en el seu temps lliure, al marge de per treball o estudis.

• Les dones llegeixen més llibres, revistes i xarxes socials. Els homes, més premsa, còmics, webs, blocs i fòrums en línia.

• La manca de temps segueix sent el principal argument dels no lectors per explicar la seva falta d'hàbit (47,7%).

• Madrid segueix sent la comunitat amb major índex de lectors.

Estudi: Situación actual y perspectivas de futuro de la lectura en España

FGEE
L’investigador del CIS, Javier Urgel ha fet arribar a la FGEE un xicotet estudi sobre la situació de la lectura a Espanya: Situación actual y perspectivas de futuro de la lectura en España. Una aproximación al estudio de los escenarios de lectura frecuente e infrecuente en nuestro país.

Altra Documentació

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0