Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Documentació

'Los libros infantiles y juveniles en España' (2018)

Observatorio de la Lectura y el Libro
L'estudi monogràfic recull un breu resum del més significatiu de l'any passat i l'esdevingut en el que portem de 2018, així com les principals dades de producció i facturació corresponents a 2016, tendències i trets més significatius d'aquest subsector, un dels més consolidats de la nostra indústria editorial, i un repàs dels hàbits de lectura i compra de llibres dels menors i joves espanyols.

Estudi: Situación actual y perspectivas de futuro de la lectura en España

FGEE
L’investigador del CIS, Javier Urgel ha fet arribar a la FGEE un xicotet estudi sobre la situació de la lectura a Espanya: Situación actual y perspectivas de futuro de la lectura en España. Una aproximación al estudio de los escenarios de lectura frecuente e infrecuente en nuestro país.

Baròmetres CIS: desembre 2014

CIS
El baròmetre del CIS del mes de desembre de 2014, inclou algunes preguntes sobre la lectura.

Es refereixen a la lectura de llibres la pregunta 9 i des de la 12 a la 17; a llibres i periòdics des de la 17 a la 21.

Els resultats són semblants al "Baròmetre de Lectura i Compra de Llibres" que elabora la FGEE.

Hàbits de lectura i compra de llibres a Espanya 2012

FGEE
El 59,1% dels espanyols majors 14 anys llig en el seu temps lliure i el 47,2% ho fa amb una freqüència diària i setmanal.
El perfil del lector a Espanya segueix sent el d'una dona, amb estudis universitaris, jove i urbana, que prefereix la novel·la, llig en castellà i ho fa per entreteniment.
Madrid segueix sent la comunitat amb major índex de lectors, seguida de Cantàbria, País Basc i Aragó. Entre les menys lectores se situen Extremadura, Murcia, Astúries i Castella-La Manxa.

Altra Documentació

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0