Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Documentació

Hàbits de lectura i compra de llibres a la Comunitat Valenciana. 1r semestre 2011

DGL
Elaborat per la consultora Conecta & Research, l'estudi reflexa les dades de lectura i compra de llibres de la població valenciana en el primer semestre de l'any 2011

Hàbits de lectura i compra de llibres a la Comunitat Valenciana 2010

Durant l'any 2010 s'ha dut a terme el "Estudi d'Hàbits de lectura i compra de llibres a la Comunitat Valenciana", elaborat per l'empresa  Connecta Research & Consulting.

Hàbits de lectura i compra de llibres a la Comunitat Valenciana 2009

DGLB
 
Durant l'any 2009 s'ha dut a terme el "Estudi d'Hàbits de lectura i compra de llibres a la Comunitat Valenciana", elaborat per l'empresa  Connecta Research & Consulting.

Hàbits de lectura i compra de llibres a la Comunitat Valenciana 2008

Durant l'any 2008 s'ha dut a terme el "Estudi d'Hàbits de lectura i compra de llibres a la Comunitat Valenciana", elaborat per l'empresa  Connecta Research & Consulting. La Conselleria de Cultura valora que l'índex de lectura dels valencians, malgrat caure quasi un punt (del 55,6% de l'any 2007 al 54,7% l'any pasat), supera encara la mitja nacional situada en un 54,6%.

Altra Documentació

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0