Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Hàbits de lectura i compra de llibres a la Comunitat Valenciana 2003

Durant l'any 2003 s'ha dut a terme una nova onada del “Estudi d'Hàbits de lectura i compra de llibres a la Comunitat Valenciana”. Aquesta investigació és promoguda per l'Associació d' Editors del País Valencià, amb la col·laboració de  la Direcció General del Llibre i Biblioteques de la Conselleria de Cultura, Educació i  Esport.

Aquest estudi, que  proporciona una informació quantitativa i qualitativa sobre el comportament dels valencians respecte al llibre i la relació que existeix entre el consum del mateix amb altres hàbits de consum cultural té com a antecedents el realitzat l'any 2002 i també, el “Estudi d'Hàbits de lectura de llibres a la Comunitat Valenciana” també efectuat per Precisa l'any 1999.

El referent d'aquests estudis és el “Baròmetre d'Hàbits de compra i lectura de llibres a Espanya” realitzat per l'empresa PRECISA entre els anys anys 2000 i 2003. La dita investigació és una iniciativa de la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya que està patrocinada pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport i que té com a objectiu principal determinar els hàbits de lectura i compra de llibres a Espanya.

 

L'estudi que es realitza en l'àmbit de la Comunitat Valenciana aprofita les enquestes realitzades en el Baròmetre Estatal, a més de comptar amb una mostra suplementària i, utilitza la mateixa metodologia i qüestionari. Açò permet, a més de conéixer les característiques de la lectura a la Comunitat Valenciana, la seua comparació amb els resultats obtinguts a tota Espanya i en altres comunitats autònomes on s'està realitzant l'estudi.

 

 

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0