Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Hàbits de lectura i compra de llibres a la Comunitat Valenciana 2007

Durant l'any 2007 s'ha dut a terme el "Estudi d'Hàbits de lectura i compra de llibres a la Comunitat Valenciana". Aquesta investigació l'ha dut a terme l'empresa Connecta Research & Consulting per encàrrec de la Direcció General del Llibre, Arxius i Biblioteques de la Conselleria de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

El Baròmetre mesura la presència de l'activitat lectora amb tres indicadors bàsics:

- El percentatge de lectors freqüents i ocasionals

- El nombre de llibres llegits en l'últim any

- Les hores de lectura setmanal

 Així mateix proporciona informació sobre els temes preferits pels lectors, la compra de llibres, els llocs de compra, etc.

 

Se suposa que la conducta lectora és variable, no sempre es llig el mateix, ni pels mateixos motius, ni amb la mateixa intensitat, i que és el resultat de diversos factors visibles a mitjà termini. Per això s'ha procurat que la informació obtinguda no reflectisca només l'estat actual de la lectura, sinó que situe alguns antecedents fonamentals (suport de familiars i professors, possessió de llibres en la llar, actitud davant de la lectura, lectura abans i ara) així com influències en la conducta lectora dels enquestats.

 

Al document adjunt es presenten els resultats de l'estudi.

 

 

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0