Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Hàbits de lectura i compra de llibres a la Comunitat Valenciana el 2004

DIRECCIÓ GENERAL DEL LLIBRE I BIBLIOTEQUES

Durant l'any 2004 s'ha dut a terme una nova onada del “Estudi d'Hàbits de lectura i compra de llibres a la Comunitat Valenciana”. Aquesta investigació ha estat  promoguda per la Direcció General del Llibre i Biblioteques de la Conselleria de Cultura, Educació i Sport. Aquest estudi, que proporciona una informació quantitativa i qualitativa sobre el comportament dels valencians respecte al llibre i la relació que existeix entre el consum del mateix amb altres hàbits de consum cultural, té com a antecedents els realitzats en els anys 2002 i 2003, i, també, el “Estudi d'Hàbits de lectura de llibres a la Comunitat Valenciana” efectuat per Precisa l'any 1999.

 

 El referent d'aquests estudis és el “Baròmetre d'Hàbits de compra i lectura de llibres a Espanya” realitzat per l'empresa PRECISA RESEARCH en els anys anys 2000 al 2004. La dita investigació és una iniciativa de la Federación de Gremios de Editores de España que està patrocinada pel Ministeri de Cultura i, que té com a objectiu principal, determinar els hàbits de lectura i compra de llibres a Espanya. L'estudi que es realitza a l'àmbit de la Comunitat Valenciana aprofita les enquestes realitzades en el Baròmetre Estatal, a més de comptar amb una mostra suplementària i, utilitza la mateixa metodologia i qüestionari. Açò permet, a més de conéixer les característiques de la lectura a la Comunitat Valenciana, la seua comparació amb els resultats obtinguts a tota Espanya i  en altres comunitats autònomes on s'està realitzant l'estudi.

 

 

 

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0