Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Hàbits de lectura i compra de llibres en Euskadi 2007

Gremi Editors Euskadi

El gremi d'editors d'Euskadi ha realitzat cada dos anys, des de 1999 un estudi sobre els hàbits de lectura i compra de llibres a la Comunitat Autònoma Basca. Aquest estudi revist la forma de Baròmetre que es realitza al llarg de tot l'any.  

El Baròmetre mesura la presència de l'activitat lectora amb tres indicadors bàsics:

-         El percentatge de lectors habituals i ocasionals.

-         El nombre de llibres llegits en l'últim any.

-         Les hores de lectura setmanal.

Així mateix proporciona informació sobre els temes preferits pels lectors, la compra de llibres, els llocs de compra, etc..

Se suposa que la conducta lectora és variable, no sempre es llig el mateix, ni pels mateixos motius, ni amb la mateixa intensitat, i que és el resultat de diversos factors visibles a mitjà termini, per això s'ha procurat que la informació obtinguda no reflectisca només l'estat actual de la lectura, sinó que situe alguns antecedents fonamentals (suport de familiars i professors, possessió de llibres en la llar, actitud davant de la lectura, lectura abans i ara) així com influències en la conducta lectora dels enquestats.

El present informe, elaborat per Connecta Research & Consultoria, presenta els resultats de l'estudi referit a l'any 2007.

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0