Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Informe sobre el preu dels llibres de text 2011-2012

ANELE

L'increment mitjà dels preus dels manuals per al curs 2011-2012 és del 2,9%, lleugerament inferior a l'IPC Interanual de Julio (3,1%)

· El sector manté la seua denúncia sobre l'intervencionisme de les Administracions Públiques Educatives en el preu de mercat dels manuals i el perniciós sistema de préstec que, en temps de crisi, s'està traduint en la no compra de llibres.

· El catàleg de llibres digitals s'incrementa de manera notable, pansa de 107 referències a 1.080 referències. No obstant açò, la seua participació en la facturació segueix sent molt escassa (0,9% de les vendes dels llibres de text)

· Els editors reclamen un projecte conjunt de totes les Administracions Educatives que permeta una incorporació adequada de les tecnologies a les aules, econòmicament sostenible i amb continguts de qualitat que substituïsca el desenvolupament desordenat i desequilibrat actual del programa “Escola 2.0".

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua Opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0