Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Informe sobre el preu dels llibres de text 2011-2012

ANELE

L'increment mitjà dels preus dels manuals per al curs 2011-2012 és del 2,9%, lleugerament inferior a l'IPC Interanual de Julio (3,1%)

· El sector manté la seua denúncia sobre l'intervencionisme de les Administracions Públiques Educatives en el preu de mercat dels manuals i el perniciós sistema de préstec que, en temps de crisi, s'està traduint en la no compra de llibres.

· El catàleg de llibres digitals s'incrementa de manera notable, pansa de 107 referències a 1.080 referències. No obstant açò, la seua participació en la facturació segueix sent molt escassa (0,9% de les vendes dels llibres de text)

· Els editors reclamen un projecte conjunt de totes les Administracions Educatives que permeta una incorporació adequada de les tecnologies a les aules, econòmicament sostenible i amb continguts de qualitat que substituïsca el desenvolupament desordenat i desequilibrat actual del programa “Escola 2.0".

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0