Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

Innovació en el prèstec de llibres electrònics

FGEE

En alguns països els governs han demanat als editors i als bibliotecaris que treballen junts per a dur a terme projectes pilot de préstec electrònic. En altres llocs s'estan desenvolupant espontàniament esquemes de col·laboració, impulsats per la demanda del mercat. Molts dels projectes més innovadors estan tenint lloc a Estats Units, on els llibres digitals estan presents des de fa molt temps i on tots els majors editors comercials participen ara en algun tipus de préstec electrònic per a les biblioteques.

Aquest informe especial arreplega les experiències recents en préstec electrònic, tant en el sector comercial com en l'acadèmic, estudiant els enfocaments nous a EUA, França, Suècia i Brasil. El que tenen en comú els diferents projectes és que estan basats en llicències que proporcionen a les biblioteques les condicions per a adquirir i prestar llibres electrònics al mateix temps que donen als editors el control dels termes de préstec. Açò permet als editors no solament protegir el seu flux de beneficis sinó fins i tot augmentar-los.

Aquestes noves aportacions al préstec de llibres electrònics prometen ser molt avantatjoses per a engegar una demanda de mercat per a llibres electrònics que ha de portar a augmentar els beneficis dels editors, llibreters i autors.

Documents adjunts

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0