Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

LA ORQUÍDEA DE DARWIN

Albano López
Vedat zona 1, nº15
Torrent
albano@naturaycultura.com
http://laorquideadedarwin.com/

LA ORQUÍDEA DE DARWIN

L'editorial naix en 2008 associada, de forma íntima, al projecte d'educació ambiental que desenvolupa Natura i Cultura des de 1989. A l'àrea editorial li vam posar el nom de «L'Orquídia de Darwin», i se centra i està especialitzada en contes per a l'educació ambiental dirigits, fonamentalment, al públic infantil i juvenil.

Podem dir que som l'editorial de l'educació ambiental i la sostenibilitat.
L'àmplia experiència en educació ambiental la traslladem als contes: a la literatura i la il·lustració. D'altra banda, els contes també els complementem amb tallers i activitats divertides i educatives —que poden realitzar-se en els centres educatius i altres entitats.—, per a promoure la lectura, els valors, els hàbits… en definitiva per a ajudar al fet que el futur siga millor.

Estem renovat i millorant la web i desenvolupant nous contes i llibres il·lustrats, ampliant la llista d'autors i autores, tant per als textos com per a la il·lustració. Textos que també estaran escrits en valencià.

 

Amunt TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0