Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

L’AEPV fomenta el mercat europeu entre petits editors amb «Literary Market»

L’AEPV participa al Saló del Llibre i la Literatura Juvenil de París amb la presentació del projecte «Literary Market», per a formentar el mercat entre petits editors europeus

AEPV

L’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV) participarà al Saló del Llibre i la Literatura Juvenil de Montreuil (París), com a part de les activitats que s'organitzen des del consorci PUBCOOP, on participen junt als socis de l’Associació d’Editors Lituans (LLA) i l’Associació d’Editors Romanesos (AER) dins del programa Europa Creativa. El consorci PUBCOOP es reunirà els propers dies 29 i 30 de novembre, junt amb altres editors, a la zona MICE. 
 
El consorci presentarà www.literarymarket.eu, un portal que vol configurar-se com una ferramenta de mercat per a editors europeus, al saló Privé de Montreuil Fair, en un esmorzar de etworking el 30 de novembre. A més, el consorci ha organitzat una vetlada amb una lectura pública de fragments de Romain Gary, en un interessant esdeveniment que tindrà lloc el 29 de novembre a l'Ambaixada de Lituània.
 

PUBCOOP i Literay Market

El consorci PUBCOOP és un projecte de cooperació entre l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV), l’Associació d’Editors Lituans (LLA) i l’Associació d’Editors Romanesos (AER) dins del programa Europa Creativa. Durant el transcurs del projecte es cooperarà també amb editors independents d’altres països europeus. Aquestes tres associacions estan treballant amb editors menuts i independents que treballen especialment en llengües menys utilitzades, com són el català, el romanés i el lituà.

El projecte PUBCOOP, que durarà de maig de 2016 fins a desembre de 2018, té com a objectiu donar support a les editorials independents europees per a competir en el mercat internacional, treballant en cooperació amb editors d’altres països europeus i reforçant la seua competitivitat a través de la cooperació entre empreses editorials i associacions d’editors.
 
El projecte es desenvoluparà a través de tres activitats principals:
  • La xarxa d’editorials ha previst cinc encontres (Vilnius, Torí, París, Bucarest i València), dos dels quals ja han tingut lloc.
  • Literary Market (www.literarymarket.eu) és una plataforma web per a la compravenda de drets de traducció per a editors independents.
  • Una estratègia de cooperació entre associacions: PUBCOOP.
Es calcula que el projecte tindrà un impacte directe en els prop de 150 editors associats a les organitzacions participants, i un efecte potencial en prop de 1.200 editorials menudes i independents europees.
 
El projecte «Estratègies per a la preservació de la cultura escrita europea a través de la cooperació entre editorials en llengües minoritàries (PUBCOOP)» és un Projecte de Cooperació finançat pel Programa Europa Creativa. Compta a més, amb el finançament de la Generalitat Valenciana i del Consell de Cultura de Lituània.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0