Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

La 36a Setmana del Llibre en Català de Barcelona compta amb una destacada participació valenciana

Participaran més de 30 autores i autors valencians. Es presentaran 50 novetats editorials valencianes. Per quart any consecutiu l’AEPV coordina la presència de les editorials valencianes a la Setmana

AEPV

Més de cinquanta escriptors i editors integraran la delegació valenciana que, sota el nom de Collita Valenciana, participaran en la 36a Setmana del Llibre en Català el proper diumenge 9 de setembre, a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona.

Com en edicions anteriors, aquesta jornada de participació valenciana en l’esdeveniment firal més important del llibre en la nostra llengua està organitzada per l'Associació d’Editors del País Valencià (AEPV), amb el suport de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) i supera àmpliament la presència valenciana d’edicions anteriors.

Amb Collita Valenciana, l'AEPV apropa als lectors dels territoris del nostre àmbit lingüístic les principals novetats literàries de les editorials valencianes mitjançant una sèrie de presentacions, taules redones i col·loquis amb autores i autors que es desplacen fins a Barcelona.

Les activitats programades per al diumenge 9 començaran a les 11.45h del matí i finalitzaran ben entrada la vesprada. Es presentaran més de 50 novetats editorials valencianes agrupades en col·loquis i taules redones amb 10 temàtiques diferents en les que hi participaran Ricard Pérez Casado, Salvador Vendrell, Joan Baldoví, Abel Soler, Margarida Castellano, Vicent Penya, Manel Alonso, Joanjo Garcia, Mercè Viana o Lourdes Boïgues, entre d’altres.

A més de l'organització de Collita Valenciana, l’AEPV comptarà amb un estand propi en el qual el públic podrà adquirir les novetats de les editorials valencianes. 

La 36a Setmana del Llibre en Català, que se celebra a Barcelona del 7 al 16 de setembre, ofereix al públic lector una àmplia proposta d’activitats de tot tipus, com ara presentacions, recitals, itineraris literaris o xerrades tant per a infants i adults, i contribueix a estimular i a promoure la lectura en català.


PROGRAMA D’ACTIVITATS

Diumenge 9 de setembre 
Collita Valenciana

11.45h. Collita d’assaig polític
A càrrec de Ricard Pérez Casado (Ser valencians, Balandra Edicions), Salvador Vendrell i Joan Baldoví (En clau valenciana, Perifèric Edicions) 

12.05h. Collita d’assaig historiogràfic
Hi participen Albert Toldrà  (Il·luses, santes i falsàries, Edicions del Bullent), Francesc-Joan Monjo i Dalmau (Jesuïtes valencians. De l’esplendor Borja a l’ocàs Borbó, Publicacions Universitat d’Alacant), Marc Antoni Adell (El bisbe Climent, Publicacions Universitat Jaume I), Abel Soler (La cort napolitana, Publicacions de la Universitat de Valencia) 

12.25h. Parlem amb... 
Josep Lluis Sánchez (La pesca a la Mediterrània, Publicacions de la Universitat d’Alacant) 

12.35h. Collita menuda (literatura infantil)
A càrrec d’Empar Bria (Didín vol ser periodista, Edicions 96), Irene Verdú i Maria Martínez
(Què cap en cap? Col·lecció El príncep preguntador, Lletra Impresa Edicions), Vicent Dasí (Loly Ferrer i l'enigma Gulliver, Edicions Bromera)

13.15h. Collita de versos
Hi participen Vicent penya (L’efímer i l’etern, Onada Edicions), Josep Lluis Roig (La llum de curtcircuit, Edicions Bromera), Eduard Verger (Antologia de poetes valencians. Del segle XIV al XIX, Institució Alfons el Magnànim- Centre Valencià d’Estudis i Investigació) i Manolo Gil

13.35h. Collita de narrativa
A càrrec de Joanjo Garcia (La pornografia de les petites coses, Sembra Llibres), Mariló Álvarez (La primera onada, Edicions Bromera), Manel Alonso (Entre les urpes del gat, 3i4)Carles Mulet (La bona lletra, de Rafael Chirbes, Lletra Impresa Edicions), Anna Lis (Darreres oportunitats, Balandra Edicions), David Miró (La germandat, Onada Edicions)

14.00h. Parlem amb...
Vicent Marco (Les boles del drac, Edicions Bromera)

14.10h. Collita assaig sobre memòria històrica
Hi participen Fernando Peña Rambla (El franquisme a Castelló, Publicacions de la Universitat Jaume I), Graciela Candela (Camil Albert. Memòries de la viuda d’un anarquista, Institutció Alfons el Magnànim- Centre Valencià d’Estudis i Investigació), Genar Martí i Jorge Saucedo (El fugitiu, Vincle Editorial)

16.30h. Collita primerenca (literatura juvenil)
A càrrec de Lourdes Boïgues (La revolta d’Adam, Edicions del Bullent), Teresa Broseta i Toni Cabo (No sigues rata!, Vincle Editorial), Mercè Viana (Les dones invisibles, Perifèric Edicons), Anna Oliver (Parlem d’amor? Tu tries, Edicions 96), Guillem Montoro i Patricia Estellés (I si fores tu? Vincle Editorial)

16.55h. Collita de parlars
Hi participen Josep Daniel Climent (L'interés per la llengua dels valencians, Llibres de la Drassana), Vicent Beltran i Carles Segura-Llopes (Els parlars valencians, Publicacions de la Universitat de València). Toni Sabater (Ciutat de campanars, Llibres de la Drassana)

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0