Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Principal   Cercar Tema   Hemeroteca   Àrea d'Usuaris
Cercador ràpid

La Col·lecció de Cinema i Dret de l’editorial Tirant lo Blanch guanya la Medalla d'Or al Mèrit en les Belles Arts 2020

Ministeri de Cultura i Esport

El Consell de Ministres, a proposta del ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes, ha aprovat hui la concessió de les Medalles d'Or al Mèrit en les Belles arts corresponent a l'any 2020 a 32 personalitats de la cultura. Aquest guardó distingeix a les persones i entitats que hagen destacat en el camp de la creació artística i cultural o hagen prestat notoris serveis en el foment, desenvolupament o difusió de l'art i la cultura o en la conservació del patrimoni artístic. Entre els guardonats d'enguany destaca la Col·lecció de Cinema i Dret de l'editorial valenciana Tirant lo Blanch.

Aquesta sèrie *llibresca va nàixer impulsada per Javier de Lucas i és editada per Candelaria López i Salvador Vives amb dos objectius fonamentals: d'una banda relacionar l'art (el cinema) amb la justícia i el dret i, d'altra banda, posar en relleu i estudiar els problemes i reptes del Dret a través del Cinema, amb una altra mirada i llenguatge.

Aquesta col·lecció porta editant-se de manera ininterrompuda des de l'any 2002 i quanta ja amb prop de 60 títols publicats. Els llibres que la integren aborden temes tan rellevants com la pena de mort, l'eutanàsia, el genocidi, la discriminació, la tortura, l'assassinat, la prostitució… a través de l'anàlisi, exegesi i estudi de d'altres pel·lícules: des de El Verdugo (1963), passant per Blade Runner (1982) fins a Anatomía de un asesinato (1959), El silencio de los corderos (1991) o El hombre que mató a Liberty Valance (1962). Totes aquestes obres han sigut escrites per advocats, jutges, fiscals, professors d'universitat o juristes amants i coneixedors del Cinema.


Pots consultar la resta de premiats en aquest enllaç: https://bit.ly/2KPtzpk

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

PARC DE PROVEÏDORS
AEPV    SEMPRE TEUA
Esta página esta optimizada para navegadores Chrome, Internet Explorer 9 y Firefox 4.0